Nieuwe wereldinstellingen

Hieronder houden we een korte enquëte over de gewenste wereldinstellingen voor de volgende wereld. We zullen de resultaten hiervan en deze verzameld op de andere platformen (blog/forum/etc) nog steeds in acht nemen

48 reacties op “Nieuwe wereldinstellingen

 1. Beste,

  ik ben van mening dat de no-haul regel moet worden ingevoerd bij de komende wereld. Na even rondgevraagd te hebben tussen het 'algemene tribalwarsspelende (en niet op het forumreagerende) volk' blijkt hier veel animo voor te zijn. Het beperkt namelijk de invloed van de hoeveelheid tijd die je in het spel steekt. Het gaat dan eerder om het taktisch gebruiken van grondstoffen, dan de hoeveelheid farms die je verstuurd. Ofwel, het geeft minder actieve spelers die het leuk vinden om een dorpje te zien groeien een kans om niet meteen te worden overgenomen zodra de eerste pro een treintje heeft weten te produceren. Hierdoor denk ik dat meer mensen het spel blijven spelen (dat is ook in de internationale servers zo gebleken), er meer goede dorpen komen en de animo voor tribalwars door normale spelers toeneemt. Niet iedereen heeft zin om heel veel tijd in het spel te steken. Daarom is de no-haul regel een perfecte oplossing om toch een kans te maken!

  Bijkomend is dat er al zo veel werelden zijn geweest met farmen. Het wordt wel eens tijd voor een verandering. Als het dan toch niet succesvol blijkt te zijn, kunnen de volgende tien werelden weer met farmen worden! Dus bij deze hoop ik jullie overtuigd te hebben om een no-haul wereld te creëren.

  Met vriendelijke groeten,

  Sebastiaan

  • Kan ik inkomen. En zou ik inderdaad ook graag eens willen spelen op een wereld zonder farm mogelijkheden.

   Het vlaggensysteem mag voor mij ook de deur uit. En laat de mogelijkheid om grondstoffen te kopen met premium punten ook maar vallen.

   Ik begrijp dat innogames ergens hun geld vandaan moet halen, maar spelers die van plan zijn om veel geld in het spel te steken zo bevoordelen vind ik echt wat teveel…

   • Ik verwacht daarnaast niet dat hun inkomsten realistisch gezien merkbaar beïnvloed worden door één wereld waar premium opties een beetje beperkter zijn.

 2. Zonder farm mogelijkheden is gelijk het spel een beetje dood. dan is het gewoon wachten tot je gs hebt over een periode van tijd en heeft het geen zin on er meer tijd in te steken, zou ik jammer vinden. 

 3. Voor de werklozen en schoolgaande is Tribalwars een leuk tijdverdrijf. De Nachtbonus zal ook door moeten lopen tot minimaal 18:00uur voor de werkende mens! Dan zal ik weer een gokje kunnen wagen en vele met mij die er zo over denken (overigens die ik ken dan). Overdag niet online kunnen komen is de doodsteek om Tribalwars te kunnen spelen, thuiskomend en je Dorp is weg waar je de gehele avonden mee bezig bent geweest. Oja, dan neem je even een Co die overdag kan? Je moet wel een betrouwbare Co hebben en het liefst een familie lid… Prem punten zijn overigens ook veel te duur geworden.. dus ik denk dat ik voorlopig nog ver weg blijf om te spelen met teveel voordelen van het systeem voor de betalende persoon.

   

  • Als je ver komt in een wereld heb je aan alles waar je over klaagt geen problemen mee! 

   en koop een mobiel scheelt een heleboel!

  • Ja inderdaad, prem punten kosten wat te veel vind ik.. 

   Ik ben het overigens niet eens met de nachtbonus tot 18:00 omdat er dan maar 6 uur van de dag geen nachtbonus is. De mensen die werken hebben dat gewoon pech.

   -Im x Wizard

   • 1 wereld met alleen voor avond tijden is misschien ook wel eens leuk, dan maken de oudjes die overdag gewoon werken misschien ook eens mee wat Tribalwars is.

    Jaja, met je mobiel TWén tijdens je werk.. directe ontslag aanvraag zal ik indienen wanneer ik iemand betrap met online gaming tijdens werkuren. Dat moge duidelijk zijn.

    Maar goed, de jeugd doet maar waar die zin in heeft als het maar geen werken is!

    • Of je zoekt gewoon een co die smiddags het werk kan doen. Een student is dan wel handig, op school doet die toch geen reet en savonds is die bij zijn bijbaantje en kan jij mooi op tribalwars.

     • Vindt maar eens een betrouwbare Co die overdag op school zit te niksen omdat ie alles al weet en slim genoeg is:)

      Heb in dit geval gewoon pech gehad met 3 Co's.
      Vandaar ik liefst voorstel om een wereld voor avond tijden en van 18:00 t/m 01:00uur o.i.d.

      Hebben wij ouderen ook wat te doen i.p.v. achter de geraniums te zitten:)

     • Denk dat dat er toch niet gaat komen, of je moet speeds gaan spelen.

      En er zijn zeker wel betrouwbare co's te vinden, je moet goed zoeken. Zoek oude stamleden op of oude vrienden van oude werelden en vraag of je samen een acccount wilt beheren.

  • Yep, volledig mijn gedachte. Maar dat kan ook een nostalgische achtergrond hebben 🙂
   Die goede oude W1 tijd *snif* mis ik eigenlijk nog steeds. Heel af en toe kom ik nog eens iemand van toen tegen op een nieuwe wereld en met eentje heb ik nog steeds contact via FB.

 4. De W14 instellingen vond ik geweldig, die wil ik graag nog een keer terug zien, en die van 19 was ook cool.

 5. Ik denk dat het weer hoog tijd word voor een Limited Haul of No Haul wereld. Wereld 33 was de laatste en enige wereld met gelimiteerde buit, en hoewel er zo'n 25% van de TW'ers NH of LH willen, zijn de 10 opvolgende werelden farmwerelden geweest. Je zou denken dat er dan toch zeker 2 farmwerelden in zouden moeten zitten als men de wensen van de Community serieus neemt.

 6. Voor mij is het geen probleem alleen die pp is er te veel aan als je nu ziet op 2 dagen is de 1ste speler al 10.000p (miss overdreven maar dat kun je zo maar niet krijgen) gewoon pp voor de basic niet voor de grondstoffen zou leuk zijn dan.

 7. Spijtig dat je niet kan kiezen of ze de beurzen niet afschaffen en alle andere premium gedoe. Ik speel dit spel al 7 jaar en ik kan u bevestigen dat TW niet meer is zoals het geweest was. Wereld 45 zit vol met ‘cashers’.
  Vroeger speelde skills nog een rol en nu draait het allemaal rond de speler die het meest betaald.

  Ik hoop dat inno hier iets aan zal doen want de playerbase is aan het krimpen. Ik kan mij nog herinneren dat ik vroeger nog in een ver continent lag.

  mvg

 8. Zelfde instellingen als wereld 10

  perfect voor de ervaren speler, 3 level systeem vraagt de nodige tactiek, geen geloof geen ridder, geen pp cashers gewoon de oude markt en een keer een oer wereld zoals vroeger

 9. De perfecte spel instelling voor mij:

  Wereldsnelheid / Troepensnelheid 1.0 / 1.0
  Boogschutters Inactief
  Ridder inactief
  Bonusdorpen inactief of Actief (het minst van mijn zorgen)
  Kerk & Geloof inactief
  Edelmanproductie goudmunten
  Technologieeën 3-level systeem
  Aanvalstiming in milliseconden
  Nachtbonus inactief
  Verlaten dorpen groeien tot 3000p en breken niet zelf af
  Beginners Bescherming 1 tot 3 dagen
  Min troepen bij aanval 1% of max 2%
  Ledenlimiet stam van 25 tot 40 spelers
  Vlaggen inactief
  Farmen mogelijk (volledig zonder beperking)
  Boerderijlimietregel inactief
  Overwinningsvoorwaarden x% Dominantie
  Geen premium aankoop optie in de markt
  Geen bonusen te activeren
  Geen inventaris
  premium actief
  farm assist actief
  account manager actief

  bedankt

 10. Wat mij betreft mag er ook een wereld komen zonder toeters en bellen zoals de eerste generatie werelden waren.

 11. Ervaren spelers vragen om een retour naar de eerste werelden (wereld 1 tot 10). ‘Ervaren’ wil zeggen dat je het spelletje al een hele tijd speelt dus ben je waarschijnlijk gestart op een van die werelden die nog eerlijk weren voor alle spelers en waar winst grotendeels werd bepaald door je ervaring en je stam.

  MAAR deze werelden genereren te weinig winst voor Innogames. Er kan enkel geïncasseerd worden voor de PA (en eventueel AM als die zou kunnen geactiveerd worden – al zijn er weinig ‘ervaren’ spelers die daarom vragen) en dat is voor de makers van het spel onvoldoende om te overleven.

  Daarom vrees ik ook voor de toekomst van het spel.
  De ‘ervaren’ spelers zullen vertrekken naar andere spelletjes die wel terug voldoen aan hun verwachtingen en TW zal verder kunnen doen met spelers die het ‘eens proberen’ maar snel inzien dat je het zonder zware financiële inspanningen niet ver schopt en aan de andere kant de spelers die wel zwaar investeren in het spel (kopen van allerlei diensten en vooral het kopen van GS’en om snel te groeien). De ‘betalers’ gaan dan snel een wereld gaan overheersen waar de ‘probeerders’ af en toe eens komen kijken maar al even snel terug buitengesmeten worden door het grote overgewicht van de ‘betalers’.
  Als deze ‘probeerders’ het slim gaan spelen kunnen ze bij het opstarten van een wereld best een account maken en alle GS’en gaan verkopen voor PA punten en die dan eventueel eens gaan gebruiken om in een andere wereld iets langer te kunnen overleven maar bij de overlevers (of anders gezegd ‘betalers’) gaan ze nooit komen omdat ze nooit genoeg PA kunnen verzamelen.

  DUS; het algemeen besluit is dat er jammer genoeg een kentering is gekomen.
  Vroeger draaide het om het spelletje en nu draait het om het geld.
  SPIJTIG

  • Ik ben het hier helemaal mee eens.

   Ik speel dit spel al van wereld 2 en durf wel te zeggen dat ik redelijk wat ervaring heb. Ik merk op dat in de nieuwe werelden er vaak gewoon geen enkele kans is op overwinning zonder een investering van een hoop geld (in begin kosten gs’en veel). Daarom wil ik ook geen no-haul wereld want daar ga je dan zeker kunnen winnen met GS’en te kopen gewoon en een serieus voordeel hebben.

   Innogames is hierin achteruit gegaan naar mijn mening. Grondstoffen is iets wat nooit ‘te koop’ had mogen zijn.

   Een wereld zonder Premiumbeurs met een minimaal aan extra instellingen maar een maximaal aan snelheid.

   Alsook zou een seconden wereld nog wel eens tof zijn.

   Dit is waar de spelers op wachten en waardoor mensen langer gaan blijven.

   Ik spendeer genoeg PA aan gs verhoging , premium account etc. Is gewoon beter

  • Helemaal mee eens.
   Mis de oude werelden ontzettend.
   Uren naar de kaart zitten kijken, de minste beweging viel op.
   Met alle huidige features kom je soms dagen niet op de kaart, teveel geautomatiseerd.
   Hoewel W51 iets traditioneler lijkt te zijn.
   Geen verwijt maar bij geen verandering stop ik definitief na de huidige wereld.

 12. Gewoon beetje variatie creëren,

  -maak werelden met ongelimiteerd farmen, voor de mensen die niets anders te doen hebben. Hier is gewoon No-life een voordeel
  -en maak werelden voor mensen die wel iets te doen hebben naast TW, zonder farmen, Hier is tactisch spelen een voordeel

  Groetjes

 13. Waarom niet een wereld waarin je barbarendorpen niet kunt edelen? Lijkt me erg conpetitief en moet tactischer gespeeld worden.

 14. Verlaten dorpen groeien tot 10.000 P
  Bonusdorpen actief evenals ridder met wapens, boog, kerk en geloof, snelheid 2.0 0.5 , goudmunten, 60 spelers stam, nachtbonus: 0:00♡8:00,

 15. Ik ben van mening dat het een no-limit farm wereld moet worden. Hoe meer tijd je erin steekt, hoe sneller je groeit. Zo hoort het ook. Spelers die enthousiast en fanatiek zijn krijgen dan ook een oprechte voorsprong op spelers die alleen maar online komen om opdachten te geven etc.

 16. Dringend een nieuwe classic wereld met no-haul regel en goede GS productie.
  Dat zou nog eens vet zijn voor de oudere spelers.

 17. Ik zou heel graag eens totaal andere instellingen willen zien.
  Het blijft telkens een mix van bestaande instellingen.
  Lijkt wel of Innogames bang is voor verandering.

  Doe eens gek.

  -defloze wereld.
  -verplicht aanvallen van tijd tot tijd.
  -verplichte activiteit op stamforum. (lastig in te vullen wat dat inhoud)
  -scouten onmogelijk.
  -variabele persoonlijke instellingen.
  -max uitbouw dorpen beperken.

  Je kan het zo gek niet bedenken.
  Als iedereen z’n vrije gedachten eens laat gaan kun je een mooie verzameling maken van afwijkende instellingen.

 18. Zo nu en dan kijk ik nog eens naar de werelden, zelf inmiddels lange tijd gestopt en met name vanwege dat hele PA systeem zoals het geworden is.
  Zelf ooit begonnen op W9 en W13 was een leuke wereld die ik daarna deed.
  Toen had je PA voor de overzichten en het gemak.. maar nu is alles PA gebaseerd, dat jaagt de meeste weg (kijk maar eens naar de stats van aantal spelers) en dat Inno dat niet ziet is duidelijk, die gaan alleen voor het geld en spel is bijzaak!

  Dus oude PA systeem weer terug met een W13 instelling of die daar wat op lijkt, dan ben ik weer van de partij(en waarschijnlijk een hoop oude maatjes van mij ook), kan dan lang wachten denk ik zo:)

  Jongens.. suc6 met TW
  (old player on W9 Pi is the best ever you know)

 19. ik speel geen tw meer ivm premium gekte,
  voorbeeld 3 spelers op 1 account die ieders 50 euro inleggen.
  valt niet tegen op te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− one = three